Chris NottVolks Autos
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    2

    Heater Noise and de-mister not working

    Hello I have a 2003 audi a4 2.0 estate, the front screen de-mister is not working but all others are and also the heater blower is making a noise, i was told it would need a whole new unit as the radio and heater are combined, or the brushes and a valve may need replacing

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    3rd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Swindon - home of the 'Magic' Roundabout.
    Posts
    521
    What kind of a noise? Is it like 'click, click' ??

    The radio and heater are separate units - if you can get your fingers under it, you can pull the air con unit out. If you take the glove box out (3x8mm bolts at the bottom and 3x8mm bolts in the top (where the glovebox door meets the dashboard). Look in the space and you will see a little black motors with different colour mechanisms attached to them. The green, long-armed one is the motot that controls the de-mister flap - push the cog up and that will open the defroster flap permanently, so at least you have air going up there to clear the windscreen.
    B8 S4 Avant in Misano Red with some lovely toys!
    Prev: B6 A4 Saloon 1.9 TDI quattro Sport - great car.

  4. #3
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    2
    i suppose the sound isnt really a clicking sounds like the fan hitting plastic or something like that, i think it maybe the brushes worn it says they do go, would they make a noise if they go

 

 

Similar Threads

  1. Help with passenger side electric window and door light not working!
    By BarryM in forum Audi S4/A4/A4 Cab (B7 Chassis)
    Replies: 0
    Last Post: 18th September 2011, 15:22
  2. Passenger side tilt and slide motion not working
    By Shane. in forum A3/S3/Sportback (8P Chassis)
    Replies: 7
    Last Post: 16th September 2011, 13:15
  3. Trip computer and mpg calculator not working...
    By Cornrow in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 3
    Last Post: 18th June 2010, 12:55
  4. Front and rear washer not working, but headlight washers are fine!
    By guinness in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 4
    Last Post: 21st May 2010, 19:20
  5. mileage and trip display not working
    By Rutter in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 2
    Last Post: 10th March 2009, 22:28

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO