JMB RetrofitsAH Fabrications
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    marktdisport's Avatar
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    mids
    Posts
    1,193

    Strange experience

    One day last week started up my 1.9tdi and it seemed to rev up a slight bit never done it before then today took the kids swimming and started up to it revving at 1500 rpm for around 10 seconds the come back down but it was shaking and seemed to missfire gave it a rev and its been sweet ever since ?? Anyone encountered this strange issue...
    A4 TDI 130 SPORT..
    now sold but still in the family, gone back in time to the cupra R again..

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    marktdisport's Avatar
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    mids
    Posts
    1,193
    Just googled and poss coolant temp sensor can cause this so ill get it checked TuesdayTuesday
    A4 TDI 130 SPORT..
    now sold but still in the family, gone back in time to the cupra R again..

  4. #3
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Medway, Kent
    Posts
    162
    Deffo temp sensor - mine did that and after changing the sensor all is well.

  5. #4
    marktdisport's Avatar
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    mids
    Posts
    1,193
    Thanks bud cheap fix then... It seemed to of been little down on power lately or I'm bored of it lol
    A4 TDI 130 SPORT..
    now sold but still in the family, gone back in time to the cupra R again..

 

 

Similar Threads

  1. Strange Noise when reversing
    By Nimo in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 5
    Last Post: 26th December 2009, 18:40
  2. Anyone have any experience with Abt chips?
    By plampine in forum A6/S6/Allroad forum (C5 Chassis)
    Replies: 4
    Last Post: 22nd July 2003, 22:36
  3. Audi Experience Drive Day
    By IML337 in forum Other Brands & Models
    Replies: 0
    Last Post: 18th June 2003, 12:38
  4. Strange noise - anybody got a clue !?
    By audi_girl in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 8
    Last Post: 21st February 2003, 16:52
  5. any one have any experience EXPORTING a car?
    By sfource in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 0
    Last Post: 20th January 2003, 03:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO