Volks AutosMonster Motorsport
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    47

    Angry Erm OK this is b***ocks



    This is getting stupid, if you have been following my last two posts i was in the middle of geeting my A4 1.8T qauttro 2002 back on the road, due to not being able to find a AVJ engine i ended up putting a AUM block and head from a golf gti init as i was told they are all the same,

    My mechanic put all the bits needed from my old engine to this one and called me today to tell me that he is ready to twist the key? it runs like shi#t backfire'in and all sorts, i asked if he had plugged it into the diagnostic kit to see what comes up and he hasnt but i doubt that would make it run how its running? ? ?

    DOES ANYONE KNOW WHAT COULD BE UP OR IS THERE ANYTHING HE SHOUILD HAVE DONE BEFORE HE STARTED IT.

    Thnks any advice or help will be appriciated?

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    bez101's Avatar
    Yorkshire & Humber Rep.

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    7,927
    well all codes need clearing as theres gona be loads
    also the tb reset etc etc
    its not gona run good till all cleared and reset

  4. #3
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    47
    thats what i thought but he never had the equipment to hand, we will see what happens when there cleared

    thanks for the reply

 

 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO