Chris NottMonster Motorsport
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    3

    Windshield wiper fluid not working

    The windshield wiper fluid sprayer in my A4 is not working. It is not coming out to spray the windshield or the headlights. The fluid is full, and I checked the fuses.

    Does anyone have any idea what it could be?

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Rev-head's Avatar
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Perthshire
    Posts
    2,954

    Re: Windshield wiper fluid not working

    This may sound silly but is not frozen with the cold weather,it could be ok at the washer tank but pipes maybe frozen leading to bonnet ,have you checked the motor is going when trying to operate??,if it is frozen just let it tick over for long time and let the heat of the engine rise to to defrost

  4. #3
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    3

    Re: Windshield wiper fluid not working

    I am not sure if it is frozen or not. I would think not because it actually worked at the coldest poit yesterday (4 degrees F), and stopped working a little later. I did put fluid in it, and it is antifreeze fluid, so I would hope that it is not frozen......

  5. #4
    Rev-head's Avatar
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Perthshire
    Posts
    2,954

    Re: Windshield wiper fluid not working

    Did you hear any noise from the motor when operating it ??

  6. #5
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    3

    Re: Windshield wiper fluid not working

    No, but I never heard noise when it did work (from what I can remember..... I have only had the car for 2 weeks!)

  7. #6
    scoTTy's Avatar
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Essex, UK
    Posts
    1,957

    Re: Windshield wiper fluid not working

    Have a look under the car. In the past people have had the headlight washers freeze shut and then the next time you use them it blows the pipes off. It could be it's going straight on the floor. Either that or the pumps blown.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO