EM TuningAH Fabrications
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Ads
    Ads's Avatar
    License to drive

    Status
    Online
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    London
    Posts
    8,223

    Instrument Cluster - Headlight lamp

    Just noticed that when I switch my headlights on I don't get the little green headlight lamp showing in the instrument cluster. My last A3 used to do this.
    I do get the blue lamp when I flash my main beams though.

    Haven't had a chance to hook up to vagcom to have a look if there's a way to code it / enable it.

    Anybody know if it's possible??
    And if so, what the coding should be.

    Or is it just not working??


  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Khufu's Avatar
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    West coast of Scotland
    Posts
    5,693
    The newer clusters dont have it any more (2010). What year is your newer car?
    2003-2008 1998 Red A3 8L 1.8 Sport
    2008 -> 2003 Akoya Silver A3 8P1 2.0 FSi Sport

  4. #3
    Ads
    Ads's Avatar
    License to drive

    Status
    Online
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    London
    Posts
    8,223
    Quote Originally Posted by Khufu View Post
    The newer clusters dont have it any more (2010). What year is your newer car?
    It's a 2006 mate.

  5. #4
    scottie123's Avatar
    (●̮̮̃̃) (●̮̮̃̃)

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    (.) (.)
    Posts
    1,888
    Mine doesn't show a symbol neither.

    I have auto lights so I presume it is something to do with that.

  6. #5
    PH1L's Avatar
    Gievf Buckets

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Forfar, Scotland
    Posts
    3,863
    yep it is happens on a4's etc with auto light, you can enable them though i dont know how a boy at my work has done it he is on holiday this week though
    Last edited by PH1L; 3rd May 2010 at 08:01.


    2007 S3 PhantomSchwartz

    Spec | Auto Lights | Black Headlining | RNS-E with 6 CD Changer | Phone Prep | Facelift Tails | MFSW | Cruise | Bluetooth | Adaptive Bi-xenon Headlights |

    Mods
    | MY10 Facelift | 75% LED's | Sepang Bronze Facelift Alloys

    Plans | LED 3dr tails | BBK Setup | Some BBS | Custom TBE |

    Quote Originally Posted by N8
    Yes, but they are OEM Phaeton Helios alloy wheels, not cheap ****e aftermarket piles of poop.

  7. #6
    Ads
    Ads's Avatar
    License to drive

    Status
    Online
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    London
    Posts
    8,223
    Quote Originally Posted by scottie123 View Post
    Mine doesn't show a symbol neither.

    I have auto lights so I presume it is something to do with that.
    My last A3 had auto lights as well and it still had the headlight lamp.
    My current A3 doesn't have auto lights.

    Quote Originally Posted by P5SND View Post
    yep it is happens on a4's etc with auto light, you can enable them though i dont know how a boy at my work has done it he is on holiday this week though
    Now you mention it, I think I read a similar question somewhere for A4's.
    Did your workmate enable it on an A3??

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO