Sky InsuranceAH Fabrications
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    14

    engine limp mode,fault

    hi all,can anyone help,my a3 2.0tdi has developed a fault,mostly after 10mins of driving after start up,as im driving the car drops into limp mode and shudders with very little power,it doesnt bring up the mil light,but as im going along and turn it off and then back on again it clears and then drives and pulls fine,i connected up my vcds and the error it says is,no.4 pd unit injector,implausable signal..ive checked the wiring multiplug ect and cannot find anything,can anyone shine a light on the problem,ps..apparently it has had new injectors many thanks dave

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    14
    doesnt anyone have any idea???

  4. #3
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    14
    bttt

  5. #4
    devonmikeyboy's Avatar
    As far from JBS as possible !

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,257
    Well it`s either the injector wiring loom or injector. The looms are prone to cracking and playing up so i would replace that first and see what happens.
    06 Audi 2.0 PD140 Sport TDI Quattro S-LINE.
    Old engine 330 bhp @ flywheel 263 bhp @ wheel 490 lb torque. Audidriver write up HERE
    Now stripped and playing with an uprated Cryo treated engine fitted with bigger turbo,water/methanol,uprated injectors etc etc.Wanting 400 bhp and 500 lb torque.

    Other car 500+ bhp MK4 Golf R32 turbo.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO