Badger5AH Fabrications
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    bearder2006's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    205

    Post Flashing on dash saying boot open but its shut

    well any ideas what this could be thanks also think this as coursed the alarm to go off

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    408
    its normally water ingress that causes this fault m8, remove inner boot trim panel and check control module for wetness etc hth

  4. #3
    bearder2006's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    205

    ok

    ok i will check tom is it a case of just drying were there is wet ? if that is the problem

  5. #4
    4th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Bradford, WY
    Posts
    788
    yes mate will defo be the sensor located in the tailgate. I has same fault on mine and stupid sh!T kept me up all night as alarm kept going off. Boot light would sometimes come on and sometimes go off. By sometime I mean change every couple of minutes or when I drive over a bump. Really annoying but good when fixed :D


    A3 2.0 TDI Optics Black S-Line, FR&RTuning Stage 3! GT20 Hybrid Turbo, THS TFSI FMIC, Sachs performance clutch kit+SMF, Milltek 2.5" Turbo-Back Non-Res Exhaust, ITG Maxogen Induction, EGR Delete with FR&RTuning Map out, Custom Black 18" RS4, 35mm H&R springs, S3 brakes, EBC Yellowstuff, front splitter, HID Xenons, S3 tailgate Spoiler, 09 Rear Lights, Retrofit Audi Ipod, S3 Air vents, Bose sound+retrofit JBL Subwoofer 1200W.
    Milltek Cat-back Non-Res for S3 2.0T FOR SALE both 3dr and 5dr PM

  6. #5
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    408
    yes m8, look for dampness etc, try using a water displacing spray from halfords etc, maybe a temp fix, the rear washer/arm grommet fails as well on this car, so also check this

    cal

  7. #6
    bearder2006's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    205
    well Ive taken the panel off and my wiper motor was leaking can you repair it or have you got to put a new motor on ?
    tar jay

  8. #7
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    408
    hi m8, you maybe lucky and the motor may dry out ok, got mine done under warranty

    cal

  9. #8
    bearder2006's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    205
    hi cal
    Ive undone some of the screws on the front of the motor and just pushed some silicon in the joint then tightened up fingers crossed may of done the job alarm did not go off in the night

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO