AH FabricationsVolks Autos
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    London
    Posts
    35

    Symphony 2 + Connects2 CTAADUSB003 issue

    Hi guys,

    Wonder if anyone else has experienced this issue. I have the CTAADUSB003 USB/SD/AUX box from Connect2 connected into the CD changer port of my Symphony 2 stereo (mini ISO version).
    However it only plays odd numbered tracks. So, if I have 4 songs on my SD card, it will play them as tracks 1, 3, 5, 7. This means that I can effectively have 50 tracks.
    I've tried using the USB input, I've changed the files, and I've even gotten a replacement connects2 box, but no difference.

    Could it be something to do with my stereo?

    Thanks!
    2005 Audi A3 2.0 FSI Sport Sportback in Grey

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    26
    don't know about your odd number thing, but I thought you could have 6 folders on the card with 99 song in each so 594 in total. Even if it only worked odd you would still get 294 songs.

  4. #3
    LEE69's Avatar
    07 170 DSG

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    896
    Quote Originally Posted by dano200 View Post
    don't know about your odd number thing, but I thought you could have 6 folders on the card with 99 song in each so 594 in total. Even if it only worked odd you would still get 294 songs.
    Yes that's correct, follow the instructions to naming the folder correctly? Weird problem though
    Growing old is mandatory, growing up is optional


  5. #4
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    London
    Posts
    35
    Ah yes, I meant 50 tracks per folder. So I can have 6*50= 300 tracks.
    2005 Audi A3 2.0 FSI Sport Sportback in Grey

 

 

Similar Threads

  1. XCARLINK iPod to Symphony II issues
    By A4Ade in forum In-Car Entertainment
    Replies: 0
    Last Post: 8th July 2013, 13:17
  2. Symphony radio issues
    By shariain in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 4
    Last Post: 2nd July 2013, 20:55
  3. 2001 Instrument Cluster with Symphony DIS Issue
    By sideways steve in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 4
    Last Post: 28th February 2012, 21:16
  4. Symphony II+ to RNS-E (S3 2007 8p) Issues
    By fuzion in forum In-Car Entertainment
    Replies: 0
    Last Post: 15th November 2011, 00:06
  5. MY09 A4 Symphony - 4GB SD card issue
    By funkycat in forum In-Car Entertainment
    Replies: 5
    Last Post: 1st May 2009, 17:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO