EM TuningSky Insurance
Results 1 to 4 of 4
Like Tree1Likes
  • 1 Post By fireheed

Thread: Heating fan not working

  1. #1
    Benisere's Avatar
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Warrington NW
    Posts
    84

    My Social Networking

    Add Benisere on Facebook Visit Benisere's Instagram Channel

    Heating fan not working

    The fan for the heating cooling has randomly stopped on my 56 plate I can hear what I think is the servo still operating behind the centre console when I change the controls but there's no air flow at all. Anybody got any clues as to what it will be/cost to fix? I've had a search but couldn't find anything on the forum about this. And I really don't want to do winter in the cold!

    Cheers in advance Ben

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    32
    Give it a good thump. Mine was the same and that's what I did.
    Mikemc likes this.

  4. #3
    Benisere's Avatar
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Warrington NW
    Posts
    84

    My Social Networking

    Add Benisere on Facebook Visit Benisere's Instagram Channel
    Lol any more bashing and I'll be arrested I think! Searched the site came up with nothing did a google search..... Came up with walk through on this site! Going to five it a try today

  5. #4
    Benisere's Avatar
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Warrington NW
    Posts
    84

    My Social Networking

    Add Benisere on Facebook Visit Benisere's Instagram Channel
    Ok so managed to fix it turns out it was a sticky fan the walk through I found was useless as everything was different but now the airbag warning light is on anyone know how to turn it off?

 

 

Similar Threads

  1. New Climate control unit, Fan not working
    By imported_Astwell in forum General Technical / How To
    Replies: 2
    Last Post: 27th January 2005, 20:39
  2. Heated mirrors not working?
    By fallmonk in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 10
    Last Post: 2nd November 2004, 18:17
  3. internal fan not working
    By sahk in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 3
    Last Post: 16th September 2004, 20:06
  4. 1985 4000S Power Locks/heated seats not working
    By spanky442 in forum Classic Audi Forum
    Replies: 3
    Last Post: 3rd September 2004, 03:42
  5. heated mirrors not working.
    By moschino in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 9
    Last Post: 8th January 2003, 17:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO