Monster MotorsportAH Fabrications
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Chris-gsxr's Avatar
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    57

    Error code 00665

    Cars in limp mode this is the fault but the garage I'm using can't find the problem.
    Anyone have any suggestions?
    Turbo has been off for inspection. It was clean and in good order
    Dpf cleaned out. Still going in limp mode

    Hope someone can help


    Sent from my iPhone using Tapatalk 2

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Aldershot, Hampshire
    Posts
    190
    It's boost pressure. Either the pressure is too low or high or the sensor gone dodgy. How many miles have you got in the car?

  4. #3
    Chris-gsxr's Avatar
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    57
    Pretty sure it's low. It's a 2l 170 s line with 92k on the clock.

    The garage have mentioned i need some repair kit from audi. But I can't remember what part it was to repair. Possibly the actuator?
    Sorry I'm being a bit vague. I'm no mechanic.


    Sent from my iPhone using Tapatalk 2

  5. #4
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Aldershot, Hampshire
    Posts
    190
    The best person to talk to is a guy on here called Nhn as he knows all thing Audi. I have heard of a repair kit but cannot remember which part it is either. Also may be due a vain clean on the turbo.

  6. #5
    Chris-gsxr's Avatar
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    57
    Looks like the garage are trying the right things then,
    a vain clean has already been done but wasn't the problem

    Cheers for your help.


    Sent from my iPhone using Tapatalk 2

  7. #6
    Chris-gsxr's Avatar
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    57
    .


    Sent from my iPhone using Tapatalk 2

  8. #7
    Chris-gsxr's Avatar
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    57
    Someone must have some info on this issue surely???


    Sent from my iPhone using Tapatalk 2

 

 

Similar Threads

  1. Error code 00519
    By Jules in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 0
    Last Post: 2nd August 2005, 12:18
  2. error code 00575, and sqealing noise
    By lowrider786 in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 0
    Last Post: 18th July 2005, 23:38
  3. S4 Error Codes?
    By SonicDeathmonkey in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 4
    Last Post: 6th April 2005, 19:47
  4. Error codes!
    By S4ZippyZoo in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 1
    Last Post: 17th November 2004, 12:43
  5. Flashing error code- "1n 1"
    By randallons in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 4
    Last Post: 19th October 2004, 12:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO