JMB RetrofitsSky Insurance
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    TDI140's Avatar
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2011
    Posts
    1,364

    Xenon lights working but error on display

    I have single xenons coded for my car and they worked fine up until today it says right aide main beam bulb out but yet it is working fine and no signs of bulb discolouring so how can i fix it ?
    A3 2.0TDI FWD sportback with GT1756 250.3bhp 336ft lb, forge boost hoses red, milltek decat system, BMC panel filter, golf gti edition 30 full front brakes brembo pads, black honeycomb grill, full oem s line kit + cupra r lip, LED side lights, OEM xenons, LED interior lighting, LED A8 number plate lights, boost gauge, alloy catch can with red hoses, FBSW, windows tinted, de-badged, now on air ride with chassis notch BBS CH

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    NHN
    NHN's Avatar
    Modmetractor

    Status
    Online
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Coding Something
    Posts
    27,120
    Seen this before, it was a central electrics module being faulty, but do try swapping headlights around to see if it clears.

    OEM RETROFITS - CRUISE CONTROL - SAT NAV - BLUETOOTH - AMI - HEADLIGHT SYSTEMS

    PARKING SYSTEMS - DIAGNOSTICS - FAULT FINDING - BODYWORK - PAINTWORK

  4. #3
    TDI140's Avatar
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2011
    Posts
    1,364
    The mechanic damaged the headlamp in removing it so they got me a new one today an replaced it free of charge cost them £350.00 brand new im happy guess they are not lol but who cares there fault right
    A3 2.0TDI FWD sportback with GT1756 250.3bhp 336ft lb, forge boost hoses red, milltek decat system, BMC panel filter, golf gti edition 30 full front brakes brembo pads, black honeycomb grill, full oem s line kit + cupra r lip, LED side lights, OEM xenons, LED interior lighting, LED A8 number plate lights, boost gauge, alloy catch can with red hoses, FBSW, windows tinted, de-badged, now on air ride with chassis notch BBS CH

 

 

Similar Threads

  1. Main beam lights not working, but work when "flashing the lights"
    By s3mad_dude in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 1
    Last Post: 30th July 2012, 19:52
  2. Dash lights not working but rev and speedo needle light up
    By murderondancefloor in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 0
    Last Post: 28th August 2011, 22:47
  3. Replies: 0
    Last Post: 9th September 2010, 12:34
  4. 3rd brake light working but weak
    By Danny Scott in forum A3/S3/Sportback (8P Chassis)
    Replies: 1
    Last Post: 30th October 2009, 18:48
  5. Tail Brake lights not working, but the 3rd one is working.
    By sixsr in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 6
    Last Post: 16th February 2009, 12:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO