Monster MotorsportEM Tuning
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    56

    CH/LH lights not working properly help please!

    hi guys, ive done a search and havent come across a solution... sorry if i may have missed it if someone already has resolved this but couldnt find it...
    i started following this guide cominghomelights - Audi Retrofit and did everything as it said, i have full VCDS and followed all the instructions. set the time i want the lights to stay on for selected 5 and 7 under long coding helper etc, when i was finished i tested it and when u lock the car, nothing happened, when unlocking the car, the lights come on for 15 secs as i set it.
    after about 10 mins i popped out quickly and when unlocking the car lights came on again but when locking the car nothing! now after 5 mins either locking or unlocking the car nothing happens, only the interior lights stay on as they used too before installing the repair wire...
    is there something im doing wrong or have done wrong?
    any help would be appreciated.
    i have a 2003 audi a3 8p1 2.0 tdi
    Thanks

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    NHN
    NHN's Avatar
    Modmetractor

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Coding Something
    Posts
    26,721
    Check to see if personalisation is enabled under byte 2 bit 4.
    Last edited by NHN; 15th September 2012 at 20:37.

    OEM RETROFITS - CRUISE CONTROL - SAT NAV - BLUETOOTH - AMI - HEADLIGHT SYSTEMS

    PARKING SYSTEMS - DIAGNOSTICS - FAULT FINDING - BODYWORK - PAINTWORK

  4. #3
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    56
    it came up under byte 2 bit 4, ticked the box now and saved it and nope, still dont work, it worked once when i came back home from work when i unlocked the car to check, then locked it and unlocked and nothing again, its very strange i cant figure it out.

  5. #4
    NHN
    NHN's Avatar
    Modmetractor

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Coding Something
    Posts
    26,721
    Oops sorry I read that correct then typed it round wrong way lol.

    TBH I dont advocate the hack route, only way to get it working fully correctly is to fit the rain/light sensor system which basically incorporates 5 systems in one, so good mod overall.

    OEM RETROFITS - CRUISE CONTROL - SAT NAV - BLUETOOTH - AMI - HEADLIGHT SYSTEMS

    PARKING SYSTEMS - DIAGNOSTICS - FAULT FINDING - BODYWORK - PAINTWORK

  6. #5
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    56
    hmmm, ill prob look into that later on, bit tight for cash at mo as just purchased mk 2 rns-e and my11 rear lights, this forum has got me spending all the time lol, thanks for ur help

 

 

Similar Threads

  1. intrior lighting not working.. dash not working.. please help
    By patrick swayze in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 6
    Last Post: 18th September 2007, 12:16
  2. Brake lights not working! Help!!
    By nicklght in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 6
    Last Post: 27th December 2006, 21:23
  3. Replies: 1
    Last Post: 27th November 2005, 09:39
  4. pc sound not working properly? Help
    By Dumpvalve1 in forum General Chat
    Replies: 1
    Last Post: 27th September 2004, 22:26
  5. Brake Lights not Working!! HELP!!
    By TDI in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 3
    Last Post: 30th October 2003, 12:41

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO