Volks AutosAH Fabrications
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    2nd Gear

    Status
    Online
    Join Date
    May 2012
    Location
    Carlisle
    Posts
    311

    I have a slight problem.

    I have slight problem after fitting my footwell lights. What you recon??

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    mjr901's Avatar
    S3 Pollution Plus+ Edition

    Status
    Online
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Worcestershire
    Posts
    2,794
    gonna need more than that buddy!
    2012 Ibis Black Edition S-tronic S3, 3 Door, Shark Stage 2, MTC Intake Kit, Powerflex Fast Road Dogbone Mount, Full Non Res Milltek Exhaust, Forge Development Intercooler + DV system,
    340bhp Mikes Ibis BE 2012 S3...

  4. #3
    2nd Gear

    Status
    Online
    Join Date
    May 2012
    Location
    Carlisle
    Posts
    311
    just swapping to laptop as icant get a image on here from ipad 2 secs lol

  5. #4
    2nd Gear

    Status
    Online
    Join Date
    May 2012
    Location
    Carlisle
    Posts
    311

  6. #5
    Foxy

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    147
    you have put the warning light led for the door in there, look at the leds and you will see its white when switched off as the other is yellowish

  7. #6
    2nd Gear

    Status
    Online
    Join Date
    May 2012
    Location
    Carlisle
    Posts
    311
    nope never done that. its the proality. 1 way for clear 1 for red cool eh

 

 

Similar Threads

  1. Have a slight problem....
    By caistor_bmx in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 44
    Last Post: 7th February 2012, 12:34
  2. New Member, Slight problem
    By TopT in forum A3/S3/Sportback (8P Chassis)
    Replies: 18
    Last Post: 29th September 2007, 11:47
  3. Slight problem
    By S4_SAT in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 4
    Last Post: 29th August 2007, 08:03
  4. A slight problem!
    By k17rpo in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 1
    Last Post: 7th December 2006, 19:28
  5. RS6 Alloys seem to have caused a problem
    By 5hake5 in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 38
    Last Post: 7th August 2006, 17:02

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO