Chris NottEM Tuning
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    38

    A Few Issues Please Help !

    Hi
    ive got a 2005 Audi A3 2.0TDI
    Basiclly i have been having a few issues
    1 being the rear wiper motor has stopped working does not look to be the leaking washer jet as ive seen on some threads as there is no sign of any water inside the motor as it looks brand new in there. there must be a internal electrical fault as ive got three lives to the connector plug.

    2 is the REAR RIGHT FOG LAMP basically ive got no power to the bulb holder what so ever ive checked further back behind the connector plug and theres no power there either and by the rubber grommet there the loom goes through the chassis.

    3 recently the rear brake left bulb has came up on the dash it only seems to come on when im in traffic or holding the brake on for a few seconds. but the brake light still works ??


    If anyone could help me it would be great
    Thanks alot

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Bristol, UK
    Posts
    54
    Quote Originally Posted by a3james View Post
    Hi
    ive got a 2005 Audi A3 2.0TDI
    Basiclly i have been having a few issues
    1 being the rear wiper motor has stopped working does not look to be the leaking washer jet as ive seen on some threads as there is no sign of any water inside the motor as it looks brand new in there. there must be a internal electrical fault as ive got three lives to the connector plug.

    2 is the REAR RIGHT FOG LAMP basically ive got no power to the bulb holder what so ever ive checked further back behind the connector plug and theres no power there either and by the rubber grommet there the loom goes through the chassis.

    3 recently the rear brake left bulb has came up on the dash it only seems to come on when im in traffic or holding the brake on for a few seconds. but the brake light still works ??


    If anyone could help me it would be great
    Thanks alot
    My rear wiper also isn't working, no water leak at all. Trying to replace it at the moment. Cheapest place I found was eurocarparts with a 25% forum discount. Drop me a PM if you want the details. Works out at about £70 for an OEM one after you've returned your faulty one back to them.
    A3 8P 2.0 TDi Sport

    Mods so far...
    Ashtray delete
    LED upgrade

    To come soon...
    CH/LH lights
    Red ambient lighting

 

 

Similar Threads

  1. help with a few issues please guys
    By daz-20vt in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 5
    Last Post: 29th February 2012, 17:44
  2. Missing in idle - major issue please help
    By urban-audi in forum A6/S6/Allroad forum (C5 Chassis)
    Replies: 4
    Last Post: 5th December 2009, 17:10
  3. Replies: 12
    Last Post: 7th August 2009, 04:40
  4. Ignition/immob issue, please help!
    By Jimmeh in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 11
    Last Post: 6th January 2008, 10:25
  5. Braking Issue Please help
    By TDI in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 3
    Last Post: 7th March 2005, 13:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO