Volks AutosChris Nott
Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    119

    Audi a3 tdi 2004 driver door not workin no central locking help!

    Hi guys, massive problem with my car,its doing my head in. Last night i went to lock my car and it wouldnt lock! i also noticed the whole drivers side door is not working! the electric windows arent working from that side, the electric mirrors wont work, the door wont lock electronicly, and the car wont alarm atall! when you use the fob to lock the car it locks every door but doesnt like the driver door and the hazard lights dont flash! ive checked fuses and they seem fine, its like the drivers side door has completely died! the buttons arent even illuminating on the door! Its asiff it has lost power completely to the door.

    Please can someone help!

    Cheers

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    19scotty81's Avatar
    Push down and across !!!!!!!!!

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Newcastle Upon Tyne
    Posts
    107
    Try giving the wires that go between the post and door a wiggle to start with, if they're not plugged in properly this kinda thing happens, it's quite unusual for everthing in the same door to just die without doing anything elsewhere on the car


    2004 A4 Avant
    Akoya Silver | 2 Graco Car Seats | Buggy In Boot |

  4. #3
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    5
    My 20007 A3 sportback recently started having the exact same problem issue as the OP, except it is on my front passenger side door.

    I noticed that for an hour or so I had a buzzing noise coming from the door and the power window light was flickering on and off. If anyone has experienced this and/or knows what a common cause for this might be looking forward to hearing of their experiences and response.

    Thanks.

  5. #4
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Aldershot, Hampshire
    Posts
    190
    Sounds like loose connections between the frame and door. Unplug clean and plug back in

  6. #5
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by Patrick_c99 View Post
    Sounds like loose connections between the frame and door. Unplug clean and plug back in
    Will get the door card off tomorrow to check it out, hope that's all it ends up being.

  7. #6
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Aldershot, Hampshire
    Posts
    190
    Quote Originally Posted by Sloth View Post
    Will get the door card off tomorrow to check it out, hope that's all it ends up being.
    You don't need to take door card off. It's between the two hinges connectin the door to the car

  8. #7
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by Patrick_c99 View Post
    You don't need to take door card off. It's between the two hinges connectin the door to the car
    Ok looking at it now, can now see what you mean after pulling the rubber back, quite dark here so will check it with more light. Does it just unclip from the top ?

  9. #8
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Aldershot, Hampshire
    Posts
    190
    Think it just twists off not sure

  10. #9
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by Patrick_c99 View Post
    Think it just twists off not sure
    its a rectangular shaped plug, quite well sealed also.

    in the end it was the part in the door that I needed p/n 8PO959802H

  11. #10
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Aldershot, Hampshire
    Posts
    190
    All fixed now?

  12. #11
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by Patrick_c99 View Post
    All fixed now?
    Yes replacing the part fixed it, all back to normal. Sourced a part from a wrecked vehicle. Thanks.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO