Chris NottVolks Autos
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    9

    Electric window problem

    Hey guys, got abit of a problem on my hands.

    The last few days my o/s electric window has been playing up, the window will not go up or down when the door is closed but will work with the door open. I though this must be something wrong with the wiring coming out of the door and into the car. So I gave it a little tug, as you do and then it completely went, doesnt work at all.

    Theres a small clicking noise when I press the switch but the window does not go up or down, worst of all its stuck half open.

    Has this happend to anyone else, is it a common problem? Ive found articles on google about a broken clip but in all these case people can pull the window up with their hands, which I cant, its just not me ive had the AA out twice and they couldnt do anything either.

    Please help, I dont want to go to audi who will no doubt charge a bazillion pounds.

    Thanks for looking, Liam.

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    vw754's Avatar
    vorsprung Durch Technik

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    U.K
    Posts
    1,973
    Check the fuse first !
    take the door panel off,disconnect the window push it up with ya hands and wedge a piece of wood underneath...take the plastic trim of the footwell and check the wiring,it go's from there to the door,its obviously something there thats why its stopped working when you gave it a tug.
    Full leather/19"wheels/cruise/

  4. #3
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    9
    Ill give it a go on wednesday as its my day off, I dont understand though as power must be going through because theres a noise coming from behind the door card when I press the window switch, best just taking it apart and having a look.

    Thanks, Liam.

  5. #4
    vw754's Avatar
    vorsprung Durch Technik

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    U.K
    Posts
    1,973
    sorry missed that bit..........may well be the switch,im not 100% sure if this will work,take switch off the drivers and try that,if it fits,id check the wiring first...my bets on that...let me know how ya get on.......i had this happen on my a4 and wires looked ok....but was split rite at the very end....look carefully.
    Full leather/19"wheels/cruise/

  6. #5
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    9
    I think im going to have to be very patient on this one, thanks for the advice, ill try the switch first. Maybe ill have to give in and take it to a garage.

    Thanks.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO