Chris NottBadger5
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    mr fenn

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    lancashire
    Posts
    48

    audi a3...ABS light on...???

    hey guys quick one for you,my abs light has been coming on then going of after afew mins...but now its on all the time,plus today in 1st gear just setting off,go to slow down and the abs is grabbing the disc,getting the pedel judder..at 5mph?? guessing my fluid is low?have a leak...or new to replace pads...altho they look fine and did work fine..any help please...thanking you...=)

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    78
    mine was doing this and then after a bit it stopped turned out to be an abs sensor, hope this helps just plug in the vag com to see which sesor it is as each wheel has one.

  4. #3
    steviet's Avatar
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    ESSEX
    Posts
    432
    yeah defo one of the sensors had same problem,get one fron audi not the cheap ones on ebay etc mate

    A3 1.8 TURBO| RS6 18INCH ALLOYS | FORGE 007 | SMOOTHED O/E BOX WITH COLD AIR FEED | COILOVERS | MOTECH RE-MAP | FULL CREAM LEATHER | FORGE DV RELOCATION | FORGE TIP HOSE|SILICONE BOOST HOSES|REMOVED REAR WIPER|G60 FLYWHEEL & VR6 CLUCTH|MILTEK CAT BACK DISCREET SYSTEM|312MM BRAKE UPGRADE|UPRATED DOG BONE MOUNT.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO