AH FabricationsChris Nott
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Preston
    Posts
    243

    2002 S3 Battery problem / Dead / not charging?

    Had a 5.5 Clifford Avantguard fitted and since then my battery is not holding charge. Took it off the car for approx 30 hours gave it a massive charge, and still to no avail.


    Dead as a dodo.

    So... Is the 1.8T battery found in the A3 the same used in my BAM S3?

    Just that I will use the 1 I can get from my local autofactor if this be true.



    Audi wont tell me / cant tell me as they are assholes



    Thanks,

    Joe
    Last edited by djarchive; 11th February 2010 at 11:38.

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Lemon S3's Avatar
    Alex

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Bicknacre, Essex
    Posts
    1,314
    I would of thought it is the same, cant see why it would be different.
    1999 APY S3 Imola Yellow

    PS3: Broady_11

  4. #3
    GeneralWest's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Cambridgeshire
    Posts
    168
    Hello mate, I work for a motor factors We have a problem with S3 batteries where they don't appear in our catalogues. I have fitted part no 027 to both my S3's (APY and AMK) which was a perfect match. For the A3 1.8T we list an 063 which is a couple of inches shorter and 200 amps less. These part numbers are standard UK reference numbers so most parts companies should recognise them. Hope this helps.
    Now: 2001 S3 Nogaro Blue
    Then: 2000 S3 Black

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO