Sky InsuranceChris Nott
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Glasgow
    Posts
    4

    S3 Interior Lights and MPG

    Hi, I am finaly able to proadly join the forum after buying a 1999 audi s3. being an old car i expected some issues, but one that is kind of annoying is that both front and back interior lights were working fine until last night when the decided to not work at all. Anyone had similar or any ideas? Also my MPG seems lower than I would expect, its sitting when driving sensibly about 15-17MPG or on motorways at about 20MPG. Is it normally this poor ?

    Thanks
    Ben

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    dela's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Gloucestershire
    Posts
    260
    id say the mpg does sound a tad low but not by a ridiculous amount. the interior lights id put down to a fuse blown, 2 second fix.

  4. #3
    Westy's Avatar
    Double Dark Side! Diesel & 8P

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Cambridgeshire sometimes Hertfordshire
    Posts
    17,156
    Check the fuses, the owners manual will show you where they are. Also reset the trip computer to zero your MPG as it may of not been done for a while and is stuck on that low figure.
    8P A3 TDI - 220bhp - 335lbft
    A3 Maintenance Thread
    Bye bye S3 you will be missed.
    S3 Build Thread







  5. #4
    Nilz's Avatar
    Defo worth the wait :)

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    9,640
    Fuse for the lights, it tells you which fuse is where on the cover.

    MPG, you can reset by pressing the button on the bottom of the right hand stalk, keep it pressed i think for a few seconds, that should do the trick, then see how you get on.

  6. #5
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Glasgow
    Posts
    4
    yeah the MPG i have reset already, but i havnt tried replacing the fuse, ill probs do it by the weekend and let u guys know. Thanks for the help

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO