Sky InsuranceMonster Motorsport
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    44

    How weird, don't know what to do?

    just scanned the 1.8t cleared all previous faults which i fixed , then it shows no fault code ,

    and now its driving liking a pig , slow as hell , drinking fuel ,idle is o.k

    no faults showing on vagcom

    what could it be ??

    pleeeeeease help guys dont know what to do

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    mac1403's Avatar
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    wales uk
    Posts
    956
    You could try disconnecting the battery for half an hour and see if the software resets itself.....maybe its gone into some sort of limp mode. Does it rev ok?
    Facelift S3, Sprint Blue, Bucket seats, Sunroof, Sat Nav, Bose, Elect Mirrors, Light and Rain, Interior Light pack, Flat Tyre Warning, GSM Phone Prep, Led upgrade, Illuminated speaker grills.

  4. #3
    <tuffty/>'s Avatar
    Badger 5 Edition

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Gloucestershire
    Posts
    15,027
    Resetting fault codes will reset adaption values. Car will feel different while it adapts again.

    <tuffty/>
    Silver 2001 AMK S3. Silver alcantara interior... now with added powarrrrrrrr, torques. VAGCOM + KII-USB. >> My build thread...

  5. #4
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    44
    is it ? my technician did set up all the parameters and what have you

    might take it for a long drive or somwthing cheers tuftybloke

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO