Chris NottSky Insurance
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    North West
    Posts
    18

    Knight Rider lights

    Just wonder if any one els has had this problem? I think it may be down to slightly bad connection on the switch.
    I get home after long day at work, turn lights off, including parking lights, lock the car up and go in the house. In the morning I come out, open my car and as I open the door, the lights on chime sounds??? The switch is still off; the parking light is still off but still the chime sounds. Sometimes, after starting the car, the self diagnostic then says that there is lamp out, but there isn't?

    Any suggestions?

    Thanks.
    X reg 2000. S3 210BHP(?) Black leather.

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    <tuffty/>'s Avatar
    Badger 5 Edition

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Gloucestershire
    Posts
    15,559
    Indicator stalk left down or up? Doing this leaves a sidelight on....(typically)

    Check the side lights bulbs too as this sounds related

    <tuffty/>
    Silver 2001 AMK S3. Silver alcantara interior... now with added powarrrrrrrr, torques. VAGCOM + KII-USB. >> My build thread...

  4. #3
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    North West
    Posts
    18
    Yeah, its not that I have left the indicator stalk down/up, it just comes on by its self. It did it again the other day, just pushing the switch a bit knocks it back off but it requires no human input to come on? Very odd? I checked last time and the side lights were all on. I think it is just a faulty switch, dry solder or something of that ilk.
    Thanks for the suggestion tho.
    X reg 2000. S3 210BHP(?) Black leather.

  5. #4
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    100
    I had a problem with my fogs coming on when i turned the lights on, i took the switch out and found that the wiring block had come loose on one side, worth a try.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO