AH FabricationsJMB Retrofits
Results 1 to 2 of 2

Thread: Rough Running

  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    24

    Exclamation Rough Running

    Hi i have got a problem with my A3 1999 1.8T QS it feels like it is running on 3 cylinders but its not and there is hardly any boost, I took it to Audi today and they have said that the Air Filter Charge Pressure Sensor has been disconnected, Is this the N75 as that all looks fine i cant see anything else that looks disconnected. I have checked the SMIC and the hoses are fine. I have had the car remapped and replaced the Recirc valve with a Forge 007 and put a K&N filter on, Also i have tried a different MAF and its not that.
    Any Help would be greatly appriciated.
    James

    A3 1.8T Quattro Sport, JabbaSport Remap with 215 Bhp, BMC Panel Filter, Forge 007, Facelift Xenon Lights, Facelift Rear Clusters, BOSE, Black Leather Interior, Auto Gauge Boost Gauge.
    To Come Jetex Induction Kit, 18" Wheels, Full Stainless System, Coilovers
    .

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    <tuffty/>'s Avatar
    Badger 5 Edition

    Status
    Online
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Gloucestershire
    Posts
    15,565
    Think they may mean the MAP sensor thats in the top of the SMIC (drivers side)

    <tuffty/>
    Silver 2001 AMK S3. Silver alcantara interior... now with added powarrrrrrrr, torques. VAGCOM + KII-USB. >> My build thread...

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO