Chris NottMonster Motorsport
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    17

    Possible electrical short/noise when car is off

    Hi guys,

    I put a new battery in today for the first time in 9 months while my cars been in storage. As soon as i connected the battery up the car made a weird humming noise from the engine bay, the lights came on for no reason and my rear windscreen wiper turns for no reason too. The car wont start and the dash doesnt light up however with my last battery the dash lit up but didnt crank the engine. The new battery is not cranking the engine either... any ideas anyone?? bit of dilemma!

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Broken Byzan's Avatar
    Photographic Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cardiff, United Kingdom
    Posts
    12,520

    My Social Networking

    Follow Broken Byzan On Twitter Add Broken Byzan on Facebook Add Broken Byzan on Google+ Visit Broken Byzan's Youtube Channel
    Are you sure you have connected it the right way?

  4. #3
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    17
    as in positive negative terminals? yeah they are right! didnt hook up my sound system though do to risk of blowing my amps...

  5. #4
    Nilz's Avatar
    Defo worth the wait :)

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    10,087
    What battery are you using, you sure it aint faulty???

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO