Sky InsuranceChris Nott
Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Paul @ Unit's Avatar
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    north east U.K
    Posts
    1,319

    My Social Networking

    Add Paul @ Unit on Facebook Visit Paul @ Unit's Instagram Channel

    Beeping alert on dash....

    had a rear light out, replaced the bulb, now everytime i brake i get the beep alert from the dash, any ideas

    2003 B6 Audi A4 Avant. 3.0 V6 Quattro Sport

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    NHN
    NHN's Avatar
    Modmetractor

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Coding Something
    Posts
    27,099
    Did you replace it with the correct bulb, which rear light was out & check the wattage of the old & new cause if its different it could cause bulb warnings intermittantly even if it works.

    OEM RETROFITS - CRUISE CONTROL - SAT NAV - BLUETOOTH - AMI - HEADLIGHT SYSTEMS

    PARKING SYSTEMS - DIAGNOSTICS - FAULT FINDING - BODYWORK - PAINTWORK

  4. #3
    Nilz's Avatar
    Defo worth the wait :)

    Status
    Online
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    10,087
    Might be the wrong bulb, also are you sure none of the others have gone since you have changed this one??

    Also check all the other lights as well, just to be sure....

  5. #4
    Paul @ Unit's Avatar
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    north east U.K
    Posts
    1,319

    My Social Networking

    Add Paul @ Unit on Facebook Visit Paul @ Unit's Instagram Channel
    none of the others have gone, just had a brain wave, if its everytime i brake, could it be break fluid

    2003 B6 Audi A4 Avant. 3.0 V6 Quattro Sport

  6. #5
    3rd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    526
    are you talking about the DIS? if so what symbol is displayed?

    you'll only get a bulb warning when the lights are switched on (he says stating the obvious)!!

  7. #6
    Dani_B19's Avatar
    Audi-sports own special child.

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Barnsley
    Posts
    7,233
    Have you checked the connection, when my bulb blow it came on the display, so changed it and was working but still showing on the display and turned out the connection was slightly lose, pushed in and secured and all was good.
    Driving the most secretive S3 on ASN

  8. #7
    Paul @ Unit's Avatar
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    north east U.K
    Posts
    1,319

    My Social Networking

    Add Paul @ Unit on Facebook Visit Paul @ Unit's Instagram Channel
    was on the display when was out, replaced the bulb and now like i say' when i brake i get the beep alert, nothing on the display

    2003 B6 Audi A4 Avant. 3.0 V6 Quattro Sport

  9. #8
    Nilz's Avatar
    Defo worth the wait :)

    Status
    Online
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    10,087
    Have yuo checked the brake fluid???

    I dont think it is to do with that, but its worth checking....

  10. #9
    NHN
    NHN's Avatar
    Modmetractor

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Coding Something
    Posts
    27,099
    Uh yeah I assume you have the DIS which shows the warnings, does this not show anything when it beeps?

    OEM RETROFITS - CRUISE CONTROL - SAT NAV - BLUETOOTH - AMI - HEADLIGHT SYSTEMS

    PARKING SYSTEMS - DIAGNOSTICS - FAULT FINDING - BODYWORK - PAINTWORK

  11. #10
    Paul @ Unit's Avatar
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    north east U.K
    Posts
    1,319

    My Social Networking

    Add Paul @ Unit on Facebook Visit Paul @ Unit's Instagram Channel
    Hmmm well its not fluid, this has got my head in bits,

    2003 B6 Audi A4 Avant. 3.0 V6 Quattro Sport

  12. #11
    Purple Princess's Avatar
    Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Button moon with mr spoon and gang
    Posts
    1,026
    Try thease..
    a- you have used a single filiment bulb and it needs to be a dule one or
    2- Its in the wrong way, Take it out and turn it 180degrees then replace it

    I had the same prob I hope it works
    Follow us on Facebook-Stacey-Byzan Photography-

  13. #12
    Paul @ Unit's Avatar
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    north east U.K
    Posts
    1,319

    My Social Networking

    Add Paul @ Unit on Facebook Visit Paul @ Unit's Instagram Channel
    great advice, will check in the morning

    2003 B6 Audi A4 Avant. 3.0 V6 Quattro Sport

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO