EM TuningJMB Retrofits
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Dark Knight

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    936

    Arrow Stange Starting problem ?

    Hi all ,

    started the car today and took a a few more turns than normal then started from cold . Then started at work after work and did the same why would it be doing this ?
    Current Audi A3 2.0 TDI New shape
    Audi S3 -MAD / Tax Beater /Forge 007/Stage 2 Vagcheck /
    Mk2 G60 Stage 4 Jabbasport
    Corrado G60 Stage 4 Jabbasport / Porsche Rims / bhp 265/ decat

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    jamieface's Avatar
    the only S3 in the villiage

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Cheltenhamshire
    Posts
    198
    hey there i had the same problem with mine and it turned out to be the cam sensor/crank sensor, it can also be the temp sender unit too, your best bet is to see if anyone on here can doa scan with vagcom for you to try and narrowit down a little

  4. #3
    Dark Knight

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    936

    Arrow testing

    Whats the best way to test i tryed my code reader and no codes where found ?

    Quote Originally Posted by jamieface View Post
    hey there i had the same problem with mine and it turned out to be the cam sensor/crank sensor, it can also be the temp sender unit too, your best bet is to see if anyone on here can doa scan with vagcom for you to try and narrowit down a little
    Current Audi A3 2.0 TDI New shape
    Audi S3 -MAD / Tax Beater /Forge 007/Stage 2 Vagcheck /
    Mk2 G60 Stage 4 Jabbasport
    Corrado G60 Stage 4 Jabbasport / Porsche Rims / bhp 265/ decat

  5. #4
    Dark Knight

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    936
    anyone have what to check 1st ?
    Current Audi A3 2.0 TDI New shape
    Audi S3 -MAD / Tax Beater /Forge 007/Stage 2 Vagcheck /
    Mk2 G60 Stage 4 Jabbasport
    Corrado G60 Stage 4 Jabbasport / Porsche Rims / bhp 265/ decat

  6. #5
    Bellic's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    253
    i would try temp sensor first

  7. #6
    Dark Knight

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    936
    Funny thing i had my cam gasket changed and only happened since then . I took the temp sensor of and cleaned and then started again in morning and was fine ??
    Current Audi A3 2.0 TDI New shape
    Audi S3 -MAD / Tax Beater /Forge 007/Stage 2 Vagcheck /
    Mk2 G60 Stage 4 Jabbasport
    Corrado G60 Stage 4 Jabbasport / Porsche Rims / bhp 265/ decat

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO