Badger5Monster Motorsport
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Effect's Avatar
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Derbyshire
    Posts
    469

    Car sometimes feels sluggish

    VAG-COM brings up nothing, not even an intermittant.

    Sometimes the car seems to take forever to get up to temperature and sometimes seems to get there really quick.

    Nothing scientifcally measured here so it could just be my own perception getting things wrong, however lets assume for a second I am right: could the temp taking longer be at all related to the car sometimes feeling sluggish and if so what particular engine component should I be approaching Audi for ?


    regards
    James

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    jesters3's Avatar
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    The Shire's
    Posts
    1,516
    Have you changed the temp sender I recall AndyMac mentioning sluggishness in an old post Poorly Thermostat?
    Jester
    "On my second S3 and loving it. RS3 here I come!!!"

  4. #3
    Effect's Avatar
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Derbyshire
    Posts
    469
    well I had a reasonably long drive today and the car should have hit 90oC even though it is quite cold outside but it didnt

    by the time i got back the car was just below 90

    does this shed any more light on my issue ? (oh and for the record the car seemed to drive just fine today )

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO