JMB RetrofitsBadger5
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    rayman's Avatar
    130 TDI SPORT

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    manchester
    Posts
    13

    Headlamp problem

    hi all, i recently changed the bulbs in the headlamps to 80w ones, they worked fine for two weeks the coming back from blackpool lastnite the warning light came on on the dash, i checked the lights and the front left has gone, so after changing the bulb it still isnt working, fuses are fine, i just cant find the relays for the headlamps, surely someone here has had the same problem and knows where they are,

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    rodenal's Avatar
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1,982
    Stupid question but have you checked the new one

    Also check the wiring on the connector mines has been known to come loose
    *Gone* 1997 A3 1.6 facelift headlights, 16"1.8t Alloys, full rear tints. 110k

    You built a time machine.........out of a delorean!?!?!

  4. #3
    rickquattro's Avatar
    3rd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2003
    Location
    Rickenback, German Black Forest
    Posts
    588
    I had a similar problem with high power dipped beam bulbs....

    What I thought in the end was the fact that the dipped has a big glass projector type lens caused the bulb to overheat and fail.

    I have gone for some standard wattage xenon things, they are brighter than normal but dont blow every two weeks.

    The Hi Power mains are fine as there is no big lump of glass sitting in front of the bulb...

    As for your problem, have you got a multi meter to check that power is actually reaching teh connector in teh lamp unit? Oh and dont forget not to touch the glass of the bulb with your fingers (is this an urban myth or fact)...
    Coming back to Audi with an A3 Tdi Sportback Quattro... but the 220bhp T5 was epic....

  5. #4
    rayman's Avatar
    130 TDI SPORT

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    manchester
    Posts
    13
    came home 2nite and both lights are working again? baffled me, at least they are on now tho!!!

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO