AH FabricationsEM Tuning
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    3

    problems with my a3 8l

    hi guys, i have purchased an A3 8l and have recently had some problems with the car, when i accelerate i feel as though the car is stuttering and hesitant, also flat spots when accelerating. has anyone experienced this before? thanks

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Jay A3's Avatar
    come fly with me

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Greenhithe, Kent
    Posts
    1,788
    Could be maf, boost leak etc.
    best bet is to get it scanned for faults
    <Jay A3 build thread>



    241bhp K03s - R Tech

  4. #3
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    3
    ok will do, thanks jay

  5. #4
    <tuffty/>'s Avatar
    Badger 5 Edition

    Status
    Online
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Gloucestershire
    Posts
    15,602
    ...would also help if you specified the actual model and year of the car too... there are a few variants and each has particular ways of displaying these symptoms...

    Would advise you read this..
    IMPORTANT! - When posting asking for help... - PLEASE READ BEFORE POSTING (UPDATED)

    <tuffty/>
    Silver 2001 AMK S3. Silver alcantara interior... now with added powarrrrrrrr, torques. VAGCOM + KII-USB. >> My build thread...

  6. #5
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    3
    hi tuffty, it a 1997 audi a3 8l 1.8

 

 

Similar Threads

  1. Problem with standard Chorus radio on my S3
    By JasonM in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 4
    Last Post: 24th November 2004, 18:01
  2. Problems with my Symphony II
    By AlexStanley in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 8
    Last Post: 4th March 2004, 23:19
  3. Problems with Revo
    By RSAudi in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 104
    Last Post: 15th August 2003, 13:48
  4. Problem with alarm
    By tim in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 0
    Last Post: 3rd April 2003, 12:58
  5. Problems with alarm transmitter.
    By DJG in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 1
    Last Post: 20th January 2003, 08:23

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO