Badger5Sky Insurance
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    24

    Alarm (hazards) still going off AFTER removed the Siren?

    car alarm has been keep going off within 30 seconds of the car being alarmed.


    ive read that the siren is to blame, with the batteries leaking over the module inside.



    ive removed the Siren, however the alarm is still going off (well, hazards flashing)


    even if my Siren barreries are damaged. and leaked over the board inside, why is the alarm/hazards still flashing?


    must be something else then i take?

    how can i diactivate this, as the hazards continue to flash until i disarm with the fob?

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Broken Byzan's Avatar
    Photographic Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cardiff, United Kingdom
    Posts
    12,506

    My Social Networking

    Follow Broken Byzan On Twitter Add Broken Byzan on Facebook Add Broken Byzan on Google+ Visit Broken Byzan's Youtube Channel
    i assume you have a faulty door switch triggering the alarm, scan it for codes and it will tell you what triggered it.

    Alarm itself is part of the CL pump

  4. #3
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    24
    ok, i dont have vagcom,

    the central locking pump i asume you mean yea?

    thats the larger white unit the same place?

    do i need to split that to see if batteries/board are damaged?

    or no point as ive removed the siren?


    Also,

    when i open the passanger door, the dashboard warning light tells me that the drivers door is open, not the passanger side.

    this give any clues?

  5. #4
    Broken Byzan's Avatar
    Photographic Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cardiff, United Kingdom
    Posts
    12,506

    My Social Networking

    Follow Broken Byzan On Twitter Add Broken Byzan on Facebook Add Broken Byzan on Google+ Visit Broken Byzan's Youtube Channel
    no batteries in CL pump, it controls the locks, windows and alarm, if you remove it none of the aforementioned stuff will work. Borrow or buy vagcom to scan and see, at this point we are just guessing. But i bet your inerior light fails to work when you open one of the doors/boot atm

  6. #5
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    24
    the interior lights are coming on fine and normal when doors open,


    so asume this isnt the door switch problem?


    il have to get vagcom
    Last edited by lude; 25th August 2013 at 19:36.

  7. #6
    Schlaag's Avatar
    Bwah

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Kent
    Posts
    288
    Lude how did you get on with this? I have the same alarm issue and I think my alarm will still activate with the siren removed (thus drained battery)

    where are the door sensors, can they be removed and cleaned/replaced?

    thanks
    Dave

    2001 AMK Dolphin Grey S3

  8. #7
    epox's Avatar
    3rd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Glasgow
    Posts
    561
    Looks like you need a scann with vcds, if the alarm has beet triggered it will tell you whats set it off,
    Ultrasonic s, doors, boot, etc.
    S3 2003........REVO..........Stage 1...........218G/S.......÷..........°8..........=..........272bhp ......368Nm.....271 ft lbs

 

 

Similar Threads

  1. Help - Alarm going off and not the boot lock sensor
    By _a3sport in forum A3/S3/Sportback (8P Chassis)
    Replies: 0
    Last Post: 13th March 2013, 20:38
  2. Replies: 6
    Last Post: 15th June 2012, 12:07
  3. Alarm woes - Keeps going off
    By Das Chin in forum A3/S3/Sportback (8P Chassis)
    Replies: 15
    Last Post: 8th January 2011, 10:21
  4. problems-alarm keeps going off and the interior lights are flashing
    By pete_moore16 in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 8
    Last Post: 26th August 2009, 23:29
  5. Damn alarm keeps going off. Any ideas as to the cause?
    By SyA3Turbo in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 7
    Last Post: 4th February 2006, 09:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO