JMB RetrofitsMonster Motorsport
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    236

    Problem with my DV - S3

    So i had a 'flute' type noise coming from my divert valve, its a standard 710n, bought it a few months ago from tps, just got a replacement, and it makes the exact same noise!!!! The noise occurs at between -5 - 0 boost. Its running around stage 1 atm, and im thinking that maybe its just not up to it? Although id have thought it wasnt up to it then it wouldn't hold boost at full throttle?
    Perhaps the noise is infact coming from somewhere else, but ive tried my old DV which has a dodgy valve (chatters) and that doesnt make the noise... Im confused! I need to try on a forge 007p or something i think.

    What do people think? Ever had the problem ive got?

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Chlippo's Avatar
    3rd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Canada/USA/Lebanon
    Posts
    664
    Have you pressured the system for boost leak or vaccum leak?
    Audi S3 AMK
    Relentless-Manifold, Relentless-3" downpipe decat, Forge 007 DV, autobahn88 TIP, K&N Panel filter, EBC yellowstuff brake pads, R32 ARB, Custom column dual gauge pod...waiting for a remap!

    For help/info/pricing on xs manifold and downpipe pm me (not affiliated, nor a reseller trader, just an enthusiast!)

  4. #3
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    236
    No, but when i went to r tech they put a smoke tester on it and it was fine... But thats a good point!

  5. #4
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    236
    Found a second hand 007p for £50, so will try that to see if it cures the problem!

 

 

Similar Threads

  1. Problem with standard Chorus radio on my S3
    By JasonM in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 4
    Last Post: 24th November 2004, 18:01
  2. Problems with my Symphony II
    By AlexStanley in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 8
    Last Post: 4th March 2004, 23:19
  3. Problems with Revo
    By RSAudi in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 104
    Last Post: 15th August 2003, 13:48
  4. Problem with alarm
    By tim in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 0
    Last Post: 3rd April 2003, 12:58
  5. Problems with alarm transmitter.
    By DJG in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 1
    Last Post: 20th January 2003, 08:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO