AH FabricationsBadger5
Results 1 to 3 of 3

Thread: Indicator issue

  1. #1
    poz1.8t's Avatar
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    south east
    Posts
    69

    Indicator issue

    Hi all

    im having a problem with my indicators. They don't flash correctly and some times not at all yet my 4 way hazards work fine. I've done some research and I believe that the relay has gone.

    Does anyone know the part number for this? There's a few different types out there 9pin 10pin Etc.

    It's a 8l 1999 1.8t.

    any help greatly appreciated!!
    a3 1.8t silver.... jom coilovers.....TIP.......front ARB.......simota carbon enclosed induction kit.......forge dv....stage 1 remap and now rolling on BBS LM reps

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    s3mad_dude's Avatar
    Noggies ruuuule!

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Hampshire
    Posts
    462
    Yeah - you need to buy a new hazard warning triangle switch. The relay for the indicators is in this. I can't help you with part number but give your chassis number to your local Audi Dealer and they'll be able to tell you.

  4. #3
    jay1601's Avatar
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    kingsclere
    Posts
    1,247
    i had the same problem. cleaned the contact point as said above, inside the hazard light switch. been fine for the past 3 or so months.
    Audi A3 8L 1.8T breaking.
    front bumper, impact bar, slam panel, full engine and loom sold.
    everything else for sale.

 

 

Similar Threads

  1. Alarm issues - No indicators when locked then flashing for no reason
    By bradski in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 2
    Last Post: 24th March 2013, 08:58
  2. A3 indicators flashing issue!
    By puzzle735 in forum A3/S3/Sportback (8P Chassis)
    Replies: 2
    Last Post: 29th December 2012, 12:43
  3. Audi A6 1.9TDi Indicator & Rear wiper issues
    By chris2009 in forum A6/S6/Allroad forum (C5 Chassis)
    Replies: 1
    Last Post: 19th April 2010, 22:55
  4. Rapidy falling service indicator
    By SSS in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 2
    Last Post: 4th March 2003, 19:26
  5. Clear Indicator Bulbs
    By Moresauce in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 4
    Last Post: 3rd January 2003, 01:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO