Monster MotorsportAH Fabrications
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    4th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    bedfordshire
    Posts
    735

    Help just fitted my 6000k ds2 bulbs throws up fault on dash

    Just got to fit my new bulbs Philips and one side is working the other does not and keeps on beeping on the dash and a bulb with an x through it shows any clues anyone or is the bulb faulty ?

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    666markyboy's Avatar
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Oldham, Manchester
    Posts
    1,089
    Have you tried swapping them around to see if the fault then happens on the other side ??? if it does then it's a faulty bulb
    1999 A3 Quattro 1.8T Pics >>HERE
    2002 A4 Avant quattro 1.9 TDi

  4. #3
    4th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    bedfordshire
    Posts
    735
    Good idea will try it

  5. #4
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    europe
    Posts
    76
    i get this rarely with my 6000k bulbs, when first fitted the passenger side bulb didnt come on, it kept showing the bulb blown warning, i just kept turning the lights on and off and it then lit up, i think the connector was not fully locked and a bit loose , it hasnt appeared since ,over a year ago

  6. #5
    4th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    bedfordshire
    Posts
    735
    Well I changed it over and it's still not working looks to be a faulty bulb

  7. #6
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    europe
    Posts
    76
    royal mail may have dropped them if you had them posted to you, my bro has been putting shock watches in his mail , and everyone was broken when they arrived at destination only, uk post, its unusual for new bulbs to be broken .

  8. #7
    4th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    bedfordshire
    Posts
    735
    Well I have sent it back for a replacement so hopefully get working one soon

  9. #8
    vfr800's Avatar
    4th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Melting Beans
    Posts
    740
    I got some of the 4 quid 6000 k bulbs off eBay. They keep failing to ignite, I got fed up and put my oem bulbs back in. The light is so much better on my 10 year old bulbs and they and they start first time.

    S3 AMK 2002. Only 203 BHP left in my poor little engine, currently searching for the 7 missing horses.
    Mods: Powerflex bushes at the front and rear, 710P DV, ambient light module, Badger5 V3 TIP, S2000 Filter.

 

 

Similar Threads

  1. Fitting new ds2 bulbs.....
    By S3featesV9 in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 4
    Last Post: 26th March 2012, 03:18
  2. Can DS2 Bulbs be fitted to my car with DS3 Bulbs fitted standard?
    By SimplyTheBest1989 in forum A3/S3/Sportback (8P Chassis)
    Replies: 14
    Last Post: 19th December 2011, 15:39
  3. HELP PLEASE - just fitted lowering springs ??????
    By AGU-TURBO in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 8
    Last Post: 28th July 2010, 17:44
  4. just fitted neu speed induction kit help?
    By markyR in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 3
    Last Post: 17th November 2007, 17:20
  5. Help with fitting SYMPHONY double-din head unit
    By excursion in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 2
    Last Post: 12th June 2003, 21:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO