Sky InsuranceMonster Motorsport
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    cornwall
    Posts
    27

    center dial on clocks not working

    hi all, am new here and this is my first thread. picked my a3 1.8t up 2 weeks ago and am very happy with it. really nice interior. tatty bodywork but am a painter by trade and will be sorted in the near future. a few problems i found where a rear wheel bearing wich was sorted quickly. the water temp meter stopped working all of a sudon and the heater does not get very hot inside. but believe its the temp sensor in the top rad hose and probaly a dodgy thermostat. but the thing thats got me most bugged is the speedo clock. iv see other a3s with the center rectangle bit illuminated with things light door open and mpg. mine is just blank. no light at all. been through the fuse box with a multimeter and no dead fuses. im wondering if its one of those spec options from factory or something a bit more serious. has anybody had any issue like this?

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Jay A3's Avatar
    come fly with me

    Status
    Online
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Greenhithe, Kent
    Posts
    1,786
    Theres a power button on the bottom of the right stalk
    <Jay A3 build thread>



    241bhp K03s - R Tech

 

 

Similar Threads

  1. Speedo dials are not working........
    By JamesS4cab in forum A3/S3/Sportback (8P Chassis)
    Replies: 10
    Last Post: 19th November 2012, 12:46
  2. dial screen not working!?
    By polsonm87 in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 4
    Last Post: 16th November 2011, 17:47
  3. Brake Lights not Working!! HELP!!
    By TDI in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 3
    Last Post: 30th October 2003, 12:41
  4. URGENT - BRAKE LIGHTS NOT WORKING!!
    By Naresh in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 12
    Last Post: 12th April 2003, 21:57
  5. heated mirrors not working.
    By moschino in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 9
    Last Post: 8th January 2003, 17:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO