JMB RetrofitsBadger5
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Andyrew_69's Avatar
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    54

    Unhappy Audi S3 alarm siren not working when triggered or when locking car

    hi i have looked and looked on the internet regarding siren issues....I found that my original siren was knackered with the old battery leaking failure so i sourced a brand new alarm siren. I have now fit this and tested through vag-com and no faults coming up now but no sound coming from the new siren when in test mode or if i manually test it by arming the car with the key fob and moving inside the car. The indicators flash repeatedly but no siren sound?? I have also set the car to beep on lock with vagcom using a few alternative codes but that doesn't work either.

    Any help would be greatly appreciated!

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    AVLO's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Doncaster
    Posts
    268
    I also have the same problem mate i bought a second hand siren from awesome which they said was a tried and tested siren which didnt work so i ended up buying new from the stealers but i still have no noise through the siren :-(
    BRING ON THE WET WEATHER ​QUATTRO FTW

  4. #3
    Andyrew_69's Avatar
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    54
    Its nothing really as it doesn't interfere with anything else on the car but for some reason it just really annoys me! I don't know what it could be? Checked all fuses. Is there an alarm relay?

 

 

Similar Threads

  1. Audi glovebox iPod dock not working with RNS-E
    By Az in forum In-Car Entertainment
    Replies: 10
    Last Post: 26th August 2011, 23:17
  2. alarm siren not working
    By btmotorsport in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 3
    Last Post: 2nd June 2008, 22:40
  3. Audi remote key not working properly
    By Dracoro in forum A6/S6/Allroad forum (C5 Chassis)
    Replies: 6
    Last Post: 3rd October 2006, 08:17
  4. AUDI S4 heater not working
    By PaulS4 in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 3
    Last Post: 8th August 2006, 17:04
  5. Reverse Lights not working Audi A3 1.8 T
    By andybubbles in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 12
    Last Post: 5th December 2005, 10:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO