AH FabricationsChris Nott
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    imported_Robbyc
    Guest

    Climate not working HELP!!!!


    I have got a problem with my climate control, the system works as normal but when i want to turn the aircon on by pressing the snow flake button the symbol apears then dissapears when i take my finger of it. I have checked the fuse and that is fine.

    Has anyone got any ideas to what this may be.

    Rob

  2. # ADS
    ADS
     
  3. #2
    jojo's Avatar
    S3 Drift King!

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Solihull, Midlands
    Posts
    24,846

    Re: Climate not working HELP!!!!

    [ QUOTE ]

    I have got a problem with my climate control, the system works as normal but when i want to turn the aircon on by pressing the snow flake button the symbol apears then dissapears when i take my finger of it. I have checked the fuse and that is fine.

    Has anyone got any ideas to what this may be.

    Rob

    [/ QUOTE ]

    Hi Robby, the compressor for the CC doesn't work at temp below 5 degrees C mate, so the snowflake stays off [img]/ubbthreads/images/graemlins/beerchug.gif[/img]

  4. #3
    imported_Robbyc
    Guest

    Re: Climate not working HELP!!!!

    arrrr Wicked!! Thought it was going to be an expensive one. Cheers mate.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO