JMB RetrofitsMonster Motorsport
Results 1 to 5 of 5

Thread: rear wiper

  1. #1
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    169

    rear wiper

    my rear wiper works fine when doing the first swipe but each time its on the return to the starting point its a start stop action all the way back what could be causing this
    The weapon of choice... The a3

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Inertiauk's Avatar
    3rd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    529
    Quote Originally Posted by lnewland View Post
    my rear wiper works fine when doing the first swipe but each time its on the return to the starting point its a start stop action all the way back what could be causing this
    Mines the same, I think we need new wiper motors, Waaaay down the list of priorities for me.
    __________________________________________________ __________________________________________________ _
    Driving a 2004 B6 Audi S4 - Stage 2

    __________________________________________________ __________________________________________________

  4. #3
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Hampshire
    Posts
    294
    Take the motor apart and clean the surface of the copper disc inside. Ideally use some switch grease on the surface of it after you have cleaned it with contact (electrical) cleaner.

  5. #4
    dannyh's Avatar
    Nogaro S3

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Manchester
    Posts
    783
    Mine is the same but i think its kinda cool lol

  6. #5
    ScottD3's Avatar
    I want your faulty electronics

    Status
    Online
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    English Riviera
    Posts
    15,016
    Its a typicle fault with Audis (and other VAGs).
    The washer jet goes through the middle of the motor, this then leaks and water gets in to the motor and causes corrosion of the metal contact.

    You can sometimes get away with cleaning it, Like pj123 said.
    This worked for my mate but failed for me and a friend with his B7.
    I removed my motor and he bought a new one.

    New Car, New Thread: Scott's Akoya Silver A8
    Gone But Not Forgotten: Audrey's Build Thread

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO