AH FabricationsEM Tuning
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    S3featesV9's Avatar
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Oxford
    Posts
    1,030

    buzzing noise....help needed please

    just been doing some work on my car fitting a forge tip.

    started the car, turned it off and the little electic component fixed right infront of the fan is buzzing, is this normal? ive heard it a few times but never stayed on after ignition off and car locked??

    i think its the aux water pump...

    have i pic ive found on the web of what it is.....

    MODS - Custom Code phase 1, 007p DV, various powerflex bushes, EBC grooved and drilled - red stuff pads, N249 deletion. Badger5 V2 80mm TIP. Scorpion backbox + custom centre section, LCR front splitter, Jetex Fr-08001, R32 rear ARB, Forged IE rifle drilled rods, 20mm rear & 15mm front spacers.

    TO DO - Coilovers, adjustable tie arms, DP/mani/decat, FMIC and new remap


  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Speedy Steve's Avatar
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Leicester
    Posts
    1,246
    Yes its a water after run pump to help cool things down. |It should stay on for a while after the engine is hot but wont stay on long if you only started the car and then turned it off
    Ive been Badger 5'd

    Can we break the magic 300?????? In a word Yes 314 BHP 249 lbft at Badger 5

    Quote Originally Posted by badger5 View Post
    steves is way quicker than any stock turbo'd s3 i have driven
    I only date skinny Women! They keep my power to weight higher...

  4. #3
    Inertiauk's Avatar
    3rd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    529
    You are lucky, yours works :-)
    __________________________________________________ __________________________________________________ _
    Driving a 2004 B6 Audi S4 - Stage 2

    __________________________________________________ __________________________________________________

  5. #4
    s3dave's Avatar
    TFSI Hybrid

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    west yorks
    Posts
    10,121
    Ive just changed mine for a trusty omega one, works spot on now...

  6. #5
    S3featesV9's Avatar
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Oxford
    Posts
    1,030
    yeah car wasn hot. hadnt been started all day and then was only on for like 30 seconds. just worried it shouldnt of been on. but guess i cant complain if it is working.

    just i finished work the other week and come back to a flat battery. checked everything and it was all off. so either fan or something stayed on until battery was completely drained.

    thought it may of been this.

    thanks for the replies
    MODS - Custom Code phase 1, 007p DV, various powerflex bushes, EBC grooved and drilled - red stuff pads, N249 deletion. Badger5 V2 80mm TIP. Scorpion backbox + custom centre section, LCR front splitter, Jetex Fr-08001, R32 rear ARB, Forged IE rifle drilled rods, 20mm rear & 15mm front spacers.

    TO DO - Coilovers, adjustable tie arms, DP/mani/decat, FMIC and new remap


 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO