Monster MotorsportChris Nott
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    bazil's Avatar
    BOOM BOOM

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Scotland
    Posts
    135

    Question xenon bulb problems (early S3)

    Hi guys, i have a problem with my headlight bulbs, i bought a pair of 5000k bulbs from ebay ( this is probably the problem lol ) and when i turn the lights on the bulbs flick on then straight back of again, sometimes only one sometimes both,

    if i repeatedly switch them on/off/on they do stay on and work fine, then after a spell of use if i turn them of then back on they work fine??

    is this possably a starter issue or ballast or just shoite bulbs?

    the car is a pre-facelift S3 with OEM hid lights.

    thanks.

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Dani_B19's Avatar
    Audi-sports own special child.

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Barnsley
    Posts
    7,173
    Bulbs mate, common problem with aftermarket bulbs.

    Best thing todo is turn the lights on, leave them in the on poisition even if they dont come on, leave for a minute, turn them off then on, normaly works fine.

    Ive got 6k bulbs in mine and in the winter the drivers side always plays up.
    Driving the most secretive S3 on ASN

  4. #3
    bazil's Avatar
    BOOM BOOM

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Scotland
    Posts
    135
    Cool I'll try that, I thought it would have been the bulbs as I've never had problems prior to changing them, I **** myself when I priced new ballasts lol

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO