Monster MotorsportEM Tuning
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Durham
    Posts
    15

    CD-Error 2 problem???

    Greetings fellow S3 pilots,

    My Symphony keeps indicating an ERROR 2 with the CD's.
    It appears that this particular error refers to dust or scratches on the disc but on checking, the surface is dust and scratch free ???
    Anyone else had this problem and if so how do I fix it?

    cheers,

    Jack.

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Naresh's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Essex
    Posts
    260

    Re: CD-Error 2 problem???

    Hi Jack - are you using CD-R's by any chance? Could be that the Symphony is a bit sensitive to this kind of media? Then again I'm not entirely sure thats true!

    Try using a lens cleaner - the type made up of a CD with brushes on it. This should clean any grease/debris built up on the actual lens. I find that keeping CD's in their cases when not in use and free from any dust helps keep the player clean too.

    I'm sure others have their own points to add but thats just my 2p's worth mate!

  4. #3
    Drill's Avatar
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Land of Good Beer, and better Roads :-p
    Posts
    928

    Re: CD-Error 2 problem???

    I get it every now and then on my Concert 1 when using CD-R's. What works for me is to a) make sure the proper side is up, and b) make sure the 6-disc cartridge is firmly inserted. Since you've the Symphony, I would assume that b) is not applicable, so I'd say give a few tries and see if it doesn't work. If not, check other CD's to make sure they work.

    Not much help, I know, sorry [img]/ubbthreads/images/graemlins/beerchug.gif[/img]

  5. #4
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Durham
    Posts
    15

    Re: CD-Error 2 problem???

    Thanks for the advice guys, I'll give them a go

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO