Sky InsuranceMonster Motorsport
Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2010
    Posts
    19

    s3 full boost problem

    hey guys

    few days back had a coil pack go down so did the decent thing and replaced all 4(gsf coil packs)
    been driving it around for a few days fine
    went out for a lil spin last nite was running supurb all nit untill at the end of the nite it developed a problem seems to be down on a bit of power through rev range and when on full boost it wot i can discribe as hit fuel cut / miss fire.
    runs perfect up2 about 1.2 bar boost then this problem happens
    any1 had this problem or can fink ov anything iv missed to look at ?
    its recent plugs fuel filter coil packs im stuck please help! Thanks Dave

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2010
    Posts
    19
    iv done some research seems on the AGU's the ignition module is common am i rite in saying mine dosnt have 1 (apy) ?
    any help would be appriciated im stuck !!!

  4. #3
    s3dave's Avatar
    TFSI Hybrid

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    west yorks
    Posts
    10,121
    APY does not have the module correct mate..

  5. #4
    BENJAMIN's Avatar
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    466
    What plugs did you fit? NGK PFR6Q are the correct ones. The plugs are more than likely where your issue is. hth.

  6. #5
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2010
    Posts
    19
    fitted new bosch super plus fr7kpp33+ today made no difference
    i cnt work out wot it is

  7. #6
    BENJAMIN's Avatar
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    466
    Hmmm that's an odd one. I once had an issue with a new set of Gsf coilpacks on an apy overheating and a sticky spooge coming out the top of them. Maybe try a mates coilpacks to rule it out?

  8. #7
    s3 Hoggy's Avatar
    Whats going on???

    Status
    Online
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Oxford
    Posts
    1,653

    My Social Networking

    Visit s3 Hoggy's Instagram Channel
    sounds like the exact problem I had mine was a coilpack that only misfired under full load. Did you keep your old coils? If you can get it scanned on vcds, if not then maybe you could try swapping one of your old coilspacks on each cylinder see if it goes?
    2002 S3 REVO
    Milltek, Sachs Organic clutch, 007p, Genuine RSTT's, BBS RS2's
    Koni FSD & H&R springs, Neuspeed 22mm rear ARB, KW tie arms
    LCR Brembo's with DS2500's & Paul's 300mm Rear disc kit,
    Michelin Pilot Sport 3's,Badger5 V2.2 Jetex filter & heatshield


  9. #8
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2010
    Posts
    19
    done it all lol bloody car i have a feeling its fuel related
    its going back up 2 badger 5 on thursday nite so hopfully have result from that
    Thanks for the replys tho

  10. #9
    Dub16V's Avatar
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Leuven, Belgium
    Posts
    18
    i had the same problem.
    Water was coming in thru secundairy airpump.
    disconnected the hose on the airbox and covered the hole-> problem was solved.
    Last edited by Dub16V; 6th March 2011 at 16:12.
    "without the people, the cars are just soulless objects" mike london

  11. #10
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2010
    Posts
    19
    im running aftermarket air filter (no airbox)
    it really is a strange 1

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO