AH FabricationsMonster Motorsport
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 41 to 44 of 44
  1. #41
    [Dave B]'s Avatar
    Rrrrrrrr-tech

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Manchester
    Posts
    1,987
    Got your PM, see above, that was the FPR causing the issue. If yours looks like that then you need fresh fuel hose.
    > S3 225 (03) - OEM+
    > 205 GTI (90) - Limited Edition Miami Blue with full leather - 1 of only 300 made
    > Clio v6 255 (05) - Lethal Weapon

    View: My S3 diary

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #42
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2013
    Location
    Glasgow, Scotland
    Posts
    195
    Hi Dave ive just read through your thread and like the guys who posted the other day im having the same issues. Although as prev mentioned i do have the charg/throttle pressure drop fault logged. Im interested to know what that pic was and how to check ??

    Also any other pointers would be great !!

    Cheers

  4. #43
    [Dave B]'s Avatar
    Rrrrrrrr-tech

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Manchester
    Posts
    1,987
    That pic is the fuel pressure regulator covered in melted fuel hose. To check yours just pull the FPR out and check.
    > S3 225 (03) - OEM+
    > 205 GTI (90) - Limited Edition Miami Blue with full leather - 1 of only 300 made
    > Clio v6 255 (05) - Lethal Weapon

    View: My S3 diary

  5. #44
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    71

    rich code

    Quote Originally Posted by <tuffty/> View Post
    Check the FPR... too rich fault codes can be triggered by rotting rubber from fuel hoses blocking the FPR and increasing the fuel pressure beyond what the ECU can adapt out..



    Fuel system too rich fault code? see inside, it might be this - SEAT Cupra.net - SEAT Forum

    <tuffty/>
    Only seen your reply tuffty, no FPR as its only a early 150 a4. I know I should not be posting on the a3 sections but you lads over here are a lot more switched on with the 1.8t. I've pressure tested the boost pipe and tried 3 mafs, all giving the same readings as I got when last posted. Should mention I've got a 3" maf housing, 380cc injectors and 3" cat also as well as Dan's turbo and fmic upgrades.

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO