Sky InsuranceMonster Motorsport
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    13

    Fuel Pump issues

    Hi All,

    Just wondered if anyone could help me out.

    My fuel piump is having a few issues at the moment. It works, but sometimes will not prime when the ignition is turned on. If you turn the ignition off and give the top of the pump a whack, then turn the ignition, it suddenly burst into life and primes and the car starts.

    Anyone ever seen this before? Do I need a new fuel pump? Is there any chance of having it fixed?

    Also the fuel sensor does not report the correct amount of fuel, only realised when the car stopped on the way to work. luckily it was only 100yds away.

    Is this just a case of turning the float round and cleaning the sensor?

    Cheers

    A-List

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    bengal's Avatar
    3rd Gear
    Eskiv Champion

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Staffordshire
    Posts
    537
    Have you checked the connections? They could be dirty or loose whacking the pump might be making the connection work again it might also explain the dodgy fuel reading. Other than that your looking at a replacement i reckon.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO